Hotline: Ing. Edita Kruzslíková - riaditeľka, mobil 0903 421 219
Email: riaditelka@dsspp.sk

Merema Modra

Fašiangový ples v MEREME

 Je obdobie plesov a karnevalov, a tak sme s radosťou prijali pozvanie na Fašiangový ples do Modry, ktorý každoročne organizuje Domov sociálnych služieb a zariadenie podporovaného bývania MEREMA. O tom, že je to veľmi vydarená akcia svedčí fakt, že o „účasť“ na tomto plese bola v našom zariadení veľká „bitka“… J

Tu sú postrehy dvoch našich prijímateľov, ktorí sa na plese zúčastnili:

Lucia: Dňa 12.2.2020 sme boli na Fašiangovom plese v Modre. Bolo tam výborne, tancovali sme, zabávali sme sa a vyhrali sme ceny v tombole. Boli tam také dve tanečnice, ktoré pekne tancovali a jeden pán, ktorý robil bublinkovú šou.Bolo tam výborné pohostenie, výborná večera. Keď sme odchádzali domov, tak sme dostali aj tortu. Ďakujeme Vám za pozvanie.

Juraj: Ďakujem, musím Vás pochváliť za ten ples, veľa to pre mňa znamenalo a nemôžem sa dočkať už toho nášho vo štvrtok (v DSS Plavecké Podhradie bude fašiangový ples 20.02. 2020). Musím vynachváliť hlavne tanec s dievčatami a hlavne s Lenkou K., ktorá tancovala úžasne. Páčila sa mi aj tombola a dlho budem spomínať na svoju výhru. Urobila mi veľkú radosť. Veľká chvála patrí organizátorom a tiež našej pani riaditeľke a jej kolegyniam. Veľmi pekne Vám ďakujem.