Hotline: Ing. Edita Kruzslíková - riaditeľka, mobil 0903 421 219
Email: riaditelka@dsspp.sk

Fašiangový bál

V našom zariadení sa tento rok – presne 20.02. 2020 konal po prvýkrát « Fašiangový ples ». Všetci prijímatelia sa na ples tešili a spoločne s nami - zamestnacami pripravovali výzdobu a slávnostné oblečenie. Tešili sme sa na tanec, program, , hostí, tombolu a dobroty na švédských stoloch. A naše očakávania boli naplnené -  bolo výborne !

 Ako dôkaz je tu pár vyjadrení našich prijímateľov sociálnej služby Juraj : V prvom rade musím povedať, že ten ples bol výborný. Najviac sa mi páčil tanec a tambola. Musím Vás pochváliť aj za výbornú atmosféru. Bolo mi super a veľmi som si to užil. Aj to občerstvenie bolo tip-top a ešte aj večera. Teaším sa na ďalší rok.

Erika : Fašiangový ples sa mi páčil. Spevácke vystúpenie Alžbetky a harmonikára Tomáša bolo super. Dobrú naládu nám urobila aj diskotéka, kde sme si dobre zatancovali. Jedlo na plese nám veľmi chutilo. Bola tam aj tombola a vyhrali sme ceny, ktoré nás potešili.

Lucia : Dňa 20. 02. Sme mali v Plaveckom Podhradí fašiangový ples. Tancovali sme. Bola tam tombola a vyhrali sme pekné ceny.  Mali sme tu speváčku, ktorá pekne spievala. Zaspievala tri pesničky a učinkovala aj v súťaži Česko – Slovensko má talent. Bol tu aj Tomáš, ktorý hral na harmonike a spieval. Mali sme aj fotografa, ktorý nás všetky vyparádené fotil. Na večeru sme mali švédské stoly. Výzdobu sme mali krásnu.

Veľmi pekne ďakujem pani riaditeľke, ktorá tento ples  zorganizovala ako aj všetkým zamestnancom, ktorý v tento deň tu s nami boli.

 Danka : Na Fašiangovom plese sa mi hrozne páčilo a páčilo sa mi aj vystúpenie speváčky Alžbetky a harmonikára Tomáša. Páčilo sa mi občersrvenie aj tombola.Z celého srdca sme veľmi všetci vďační pani riaditeľke za uskutočnenie tohto plesu.

Kristínka : Ples sa mi veľmi páčil. Bola tam diskotéka, na ktorej sme si dobré zatancovali. Páčilo sa nám vystúpenie speváčky Alžbetky a Tomáša s harmonikou. Jedlo na plese nám veľmi chutilo a večera bola veľmi dobrá. Tombola potešila skoro všetkých nás. Stretneme sa o rok zas.

 

Helena Chudjaková a prijímatelia sociálnej služby v DSS Plavecké Podhradie